Saturday, August 6, 2011

Hepuli

Aina välillä saan hepulin. En tiennyt että sekin on ihan tavallista aspeille.

Rumble, Rage, Recover
No, no, don't do that
Understanding asperger rage

Millainen minun hepulini on? Jaa-a...  En oikein tiedä. Tiedän vain, että kerran sain hepulin ja kiruin ja raivosin, niin että omakotitaloalueella naapurin rouva hätkähti ja kysyi ulkona olevalta 5-6 vuotiaalta sisarenpojaltani mikä se oli. Hän vain tokaisi "tantta-täti sai hepulin", ikäänkuin se olisi ollut ihan normaalia ja tavallista... Että todennäköisesti sain raivokohtauksia useammin kuin luulin.
Minä heitän tavaroita - seiniin, ulos ovesta tai ikkunasta, lattialle. Sen verran olen oppinut, etten heitä tavaroita ihmisiin päinkään, ettei heihin sattuisi. Kerran paiskasin valurautapannun lattiaan - ja se halkesi. Minut olisi voinut kaataa höyhenellä, hepuli loppui siihen. En tiennyt, että valurautaesineet voivat mennä rikki. En olisi heittänyt sitä pannua muuten, koska se oli todella hyvä pannu.
Aina välillä kun riitelen mieheni kanssa, pakahdun tunteisiin ja informaatioon, jonka pitää päästä ulos. Sanat loppuu, ja sitten siinä seistään ja puhkutaan ja huidotaan, eikä sanaakaan pääse ulos... joskus huudetaan. Täyttä kurkkua, kirkunaakin. Varmaan naapureilla kivaa... (asutaan 70-luvun "pahvi"-kerrostalossa...)

No comments:

Post a Comment